Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Tystnadens hus" by Magnus Nordin # eBook PDF Kindle ePub Free

Tystnadens hus

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Tystnadens hus
  • Author : Magnus Nordin
  • Release Date : January 11, 2008
  • Genre: Action & Adventure,Books,Young Adult,Fiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 1621 KB

Description

I tystnadens hus vilar en mörk hemlighet…Magnus Nordins roman Ă€r en ryslig, gotisk historia dĂ€r det förflutna stĂ€ndigt gör sig pĂ„mint.I en tyst och tom lĂ€genhet i ett rivningshus i Stockholm sitter Stella ensam om dagarna. Sedan hon och brodern flydde frĂ„n sekten de vuxit upp i, Ă€r det viktigt att hon hĂ„ller sig gömd för sektledaren. Men inte ens i detta övergivna hus Ă€r Stella trygg.Vem Ă€r den lilla flickan som hon trĂ€ffar ute pĂ„ gĂ„rden? Hon sĂ€ger att hon bor i huset tillsammans med sin pappa - men Stella har aldrig sett honom. Och vad Ă€r det för ljud hon hör ibland? Ett underligt, entrĂ€get krafsande …En mardrömslik osĂ€kerhetskĂ€nsla vĂ€xer sig allt starkare.

Magnus Nordin Ă€r högstadielĂ€rare och bor i Årsta, Stockholm, med sin familj. Han har skrivit spĂ€nningsromaner som ”Årstamördaren”, ”Svart drama”, ”Förföljaren” och den Augustprisnominerade ”Prinsessan och mördaren”.

Pressröster om ”Årstamördaren”: ”LĂ€s och lĂ€r Marklund … Magnus Nordins sprĂ„k Ă€r klart och njutbart”, Dagens Nyheter.

Pressröster om”Svart drama”: ”Starka nerver krĂ€vs helt klart av lĂ€saren”, SkĂ„nska Dagbladet.


Ebook Free Online "Tystnadens hus" PDF ePub Kindle



Post a Comment for "(DOWNLOAD) "Tystnadens hus" by Magnus Nordin # eBook PDF Kindle ePub Free"